011/3293-783    065/3222-183
                  FISKALIZACIJA NIKAD NIJE BILA LAKŠA     

POZOVITE NAS


SERVIS RAČUNARA

 

Optimizacija operativnog sistema:

- Detaljno čišćenje računara od VIRUSA!

- Detaljno čišćenje operativnog sistema od SPYWARE špijunskih programa.

- Optimizacija registra, radi otklanjanja zapisa o davno obrisanim fajlovima. - Optimizacija/ubrzavanje startovanja operativnog sistema, tzv. boot-ovanja.

- Otvaranje više korisničkih naloga, da svaki član Vaše porodice može zasebno da se loguje. Optimizacijom operativnog sistema izvućićemo maksimum Vašeg računara. Očišćen od virusa i ostalih malicioznih programa Vaš računar će raditi brzo i sigurno. To znači da ćete moći neometano da završavate sve Vaše poslove, ili da se jednostavno odmorite uz film ili igru…

 

Umrežavanje računara:

- Ugrađivanje žičanih i bežičnih rutera.

- Deljenje postojeće internet konekcije na više računara.

- Uspostavljanje i održavanje lokalnih mreža.

- Instalacija i podešavanje profesionalnog firewall programa koji će štititi Vašu mrežu od spoljnih upada hakera. Umrežavanjem računara rešićete problem deljenja internet konekcije i na taj način izbeći dodatne troškove vezane za eventualno potpisivanje novog ugovora sa internet provajderom. Postojeći podaci na Vašim računarima biće Vam dostupni, i sa lakoćom ćete moći da ih delite i prebacujete sa računara na računar. Imaćete mogućnost da u trenucima odmora odigrate neku od popularnih multiplayer igara sa članovima Vaše porodice ili prijateljima.

 

Reinstalacija sistema i Back up podataka:

- Instalacija svih vodećih operativnih sistema.

- Back up, odnosno spašavanje podataka (čak i ako Vam je pao sistem).

- Instaliranje osnovnih programskih paketa (antivirus, office…).

- Podešavanje internet konekcije i naknadna instalacija svih programa potrebnih za normalno funkcionisanje Vašeg računara. Ukoliko Vam je sistem prestao da funkcioniše naš serviser racunara će brzo i efikasno zameniti postojeći sa novim i učiniti sve da Vam se u budućnosti slični problemi ne ponove. Pored reinstalacije samog sistema, odradićemo i kompletnu instalaciju pratećih programa, kao i instalaciju i podešavanje antivirus programa.

 

Popravka hardvera i nadogradnja:

- Provera ispravnosti računarskih komponenti.

- Dijagnostifikovanje i otklanjanje kvara.

- Nadogradnja računara (memorija, hard disk, TV tuner…).

 

Servis racunara je tu da Vam reši svaki problem. Ukoliko dođe do fizičkog kvara računara mi ćemo sa lakoćom ustanoviti uzrok problema i pomoći Vam u eventualnoj nabavci komponenata koje ne funkcionišu. Naravno, ukoliko je moguće, otklonićemo nastali kvar na licu mesta.